SJLAW lakipalvelut yksityishenkilöille Helsinki

OSAAVA RIKOSJURISTI KANNATTAA HANKKIA HETI

Olitpa sitten rikoksen asianomistajana, rikoksesta epäiltynä esitutkinnassa tai syytettynä oikeudessa, on ensiarvoisen tärkeää hankkia mahdollisimman pian osaava rikosjuristi avustamaan asiassa.

Rikosjuristi auttaa sinua asianomistajana ajamaan omia oikeuksiasi ja vaatimaan mahdollisia vahingonkorvauksia syytetyltä. Sinulla on oikeus myös uhrin asemassa käyttää rikosasianajajaa poliisikuulustelussa ja rikosasianajaja voi auttaa myös saamaan asian poliisin tutkittavaksi.

Jos olet rikoksesta epäiltynä, voi hyvä rikosjuristi vaikuttaa siihen, tuomitaanko sinut rikoksesta. Rikosjuristi voi myös vaikuttaa siihen, millaisen rangaistuksen tuomioistuin määrää.

Olemme hoitaneet satoja rikosasioita niin syytetyn kuin asianomistajankin puolella.

Kokemusta meillä on kaikenlaisista rikosasioista ja hoidamme myös vaativia rikosasioita.

Vuonna 2023 olimme hoitamassa syytetyn puolella vuoden suurinta oikeudenkäyntiä Suomessa.

RIKOSJURISTI -MAKSUTON OIKEUSAPU

Selvitämme veloituksetta puolestasi, tuleeko tapauksessasi kyseeseen valtion maksuton oikeusapu ja teemme oikeusapuhakemuksen puolestasi.

Selvitämme myös korvaako kotivakuutuksesi rikosjuristin käyttämisen asiassa.

Sinun ei siis tarvitse ottaa yhteyttä valtion oikeusaputoimistoon saadaksesi maksuttoman oikeusavun valtion varoista. Voit käyttää meidän yksityistä korkeatasoista rikosjuristi osaamistamme asiassasi.

Voit olla suoraan meihin yhteydessä joko lähettämällä viestin alla olevan lomakkeen kautta, tai soittamalla meille numeroon 050 599 5310. Voit ottaa yhteyttä myös Whatsappilla.

ILMAINEN ALKUNEUVOTTELU

15 min alkuneuvottelu kanssamme on maksuton. Sinun tarvitsee vain kertoa meille lyhyesti rikosasiastasi ja selvitämme sen jälkeen puolestasi, oletko oikeutettu maksuttomaan oikeusapuun tai korvaako oikeusturvavakuutuksesi rikosjuristin käyttämisen!

OTA YHTEYTTÄ